Maple Story- roolipelin pelaajille tarkoitettu foorumi.


    Onko tämä sattumaa?

    Jaa

    Zabtop
    Apprentice

    Viestien lukumäärä : 13
    Registration date : 14.06.2009

    Onko tämä sattumaa?

    Viesti  Zabtop lähetetty Ke Kesä 17, 2009 1:17 pm

    Kun vihdoin ja viimein tajusin sen aol jutun niin ei voi olla totta... kun yritän laittaa maplen käyntiin niin hetkeen ei tapahdu mitään ja tulee tälläinen teksti: We are unable to connect to the login server due to a server check, a firewall block or other network issues.



    Please check the Maplestory homepage for ongoing serves checks as well as you firewall settings.
    Noin siinä tarkalleen luki. Onko tää sattumaa vai onko sen Aolin syytä?
    avatar
    vistrix
    Beginner

    Viestien lukumäärä : 5
    Ikä : 29
    Paikkakunta : Miehikkälä - Kuninkaiden laakso
    IGN : HentaiPupu
    Job : Gunslinger
    Lvl : 3x
    Registration date : 16.05.2009

    Vs: Onko tämä sattumaa?

    Viesti  vistrix lähetetty Ke Kesä 17, 2009 1:42 pm

    Olisiko tämä kyseessä Smile

    Update 1: The game update has been delayed for one hour and will begin at 11:00 pm PDT, 6:00 am GMT.


    MapleStory will be going through a scheduled update on Tuesday, June 16th, 2009. This one involves the game servers, and it'll last for approximately 6 hours.


    <MapleStory Update>

    - Server : All Game Servers

    - Time : Tuesday, June 15th, 10:00 pm ~ 4:00 am PDT

    (Wednesday, June 16th, 5:00 am ~ 11:00 am GMT)

    Eppu
    Apprentice

    Viestien lukumäärä : 10
    Ikä : 23
    Paikkakunta : Kajaani
    IGN : Azukateru
    Job : Gunslinger Pirate
    Lvl : 29
    Registration date : 29.03.2009

    Vs: Onko tämä sattumaa?

    Viesti  Eppu lähetetty Ke Kesä 24, 2009 12:39 pm

    Patchi menossa ^^'

    Sponsored content

    Vs: Onko tämä sattumaa?

    Viesti  Sponsored content


      Kellonaika on nyt Su Toukokuu 20, 2018 11:13 pm